Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

NOVINKY

arr3Předvánoční sleva 10% na celý náš sortiment!!!!arr3VÁNOČNÍ DÁREK PRO KAŽDÉHO, KDO SE RÁD DOBŘE NAJÍKrkonošské speciality ve speciálním dárkovém kufříku - limitovaná edice vyrobená k 20 letům od... arr3V PROSINCI MÁME OTEVŘENO I V SOBOTU!!arr3V ADVENTNÍ SOBOTY SLEVA 10% NA VYBRANÝ SORTIMENT  ... arr3Akce 4+1 ZDARMA na proteiny Inkospor   Po nákupu Vám ručně přidáme protein k Vaší objednávce. Objednávejte v našem e-shopu. Akce... arr3NOVINKA OD NUTRENDU!!ISO WHEY PROZERO je nejnovější produkt z řady proteinů s vysokým obsahem bílkovin, vyrobený metodou... arr3Víte, co byste měli vědět o... GLUKÓZE?Glukóza je nejběžnější a zřejmě i nejznámější forma jednoduchého sacharidu. Glukózu z běžného života... arr3Víte, jak vám pomohou... AMINOKYSELINY? Aminokyseliny jsou základním stavebním kamenem bílkovin, které mají v organizmu funkci především... arr3Co jíst před cvičením? 5 tipů na vyvážené jídloPoctivě a pravidelně cvičíte a výsledek není takový, jak byste si představovali? Mezi nejčastější... arr3Kreatin – vše, co o něm potřebujete vědětKreatin je jeden z nejpoužívanějších doplňků stravy ve sportu. Spousta lidí ho neprávem považuje za... arr3Co je HOMEOSTÁZA, a proč je pro sportovce důležitá?Homeostáza je pojem definující stálost vnitřního prostředí našeho organizmu a je důležitá pro růst... arr3PRODÁVÁME ZIMNÍ TERMO OBLEČENÍOblečte teple sebe i své blízké a v zimě nemusíte sedět za kamny. Na našem eshopu www.kyliesport.cz... arr3ZIMNÍ BUNDY ZA AKČNÍ CENY OBJEDNÁVEJTE ZDE https://www.kyliesport.cz/Bundy-c11_105_2.htm  ... arr3Běžte ven. Zima vám nebude.Pokud rádi trávíte čas venku, pak víte, že bez kvalitního oblečení to prostě není ono. Proto... arr3BOTY NOVĚ V PRODEJI !!Do našeho sortimentu jsme zařadili běžecké boty značky Asics a trekingové boty značky Jack Wolfskin.... arr3I v chladnějším počasí můžeme sportovat venku...Představujeme vám NOVINKY z Jitexu. Objednávejte pouze na e-mailové... arr3Malé balíčky za levnější poštovné - NYNÍ NOVĚ - ZÁSILKOVNAVážení zákazníci,   nechcete platit zbytečně vysoké poštovné za balíček menších rozměrů? Nyní... arr3NOVINKA - PROTISKLUZOVÁ podložka do dračí loděNYNÍ NOVINKA - pro lepší komfort  protiskluzová podložka jen za... arr3!! PODSEDÁKY OPĚT SKLADEM !!

ZBOŽÍ V AKCI

KONTAKTY

KYLIE SPORT STUDIO - KYLIE WATER SPORT PRODUCTS
17. listopadu 216
530 02 PARDUBICE
tel: 466 530 085
fax: 466 530 085
napište nám
mobil: 602 212 756
IČ: 76200311

NEJPRODÁVANĚJŠÍ


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Společnost Jana Karásková, se sídlem 17. Listopadu 216, 530 02 Pardubice, IČ 76200311, zapsaná v živnostenském rejstříku (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů