Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

NOVINKY

arr3COFFE COLECTION - nová technologie materiálůNOVÁ COFFE COLECTION   Vážení zákazníci,        to tu ještě nebylo !! ☕ Cocarber® špičkové... arr3OZNÁMENÍ - DRAČÍ OBALYVážení a milý zákazníci, dovolujeme si Vás upozornit, že šití na míru Vašich dračích obalů je před... arr3JITEX - Shazování "zimních" kil v našich výrobcích bude radost!arr3ENERVIT nákup? Nad 3000,-Kč s dárečky !   Vybraný balíček vám pošleme zdarma, a to za každou objednávku v hodnotě 3 000 Kč bez DPH . Do... arr3PF 2019Vážení zákazníci, děkujeme za projevenou důvěru v letošním roce a budeme se těšit i na další... arr3NOVINKA - WAVE CAFFEINE MENTOL STRIPS od NUTRENDU je BOMBA! WAVE CAFFEINE MENTOL STRIPS je konečně na skladě!       Nyní můžete vyzkoušet tento... arr3V prosinci jsme tu pro Vás i v sobotu :)  A na tu poslední adventní sobotu jsme pro Vás nachystali 10% slevu na vše.  ... arr3AKCE RETROMIKINY ČSSR - 100. výročí ČRCelorozepínací retromikina snoubící design s příchutí prvomájových průvodů a moderní funkční... arr3V PROGRESSU PADAJÍ CENY !Vážení zákazníci, od dnešního dne u nás rapidně padají ceny od značky PROGRESS, neváhejte a...

ZBOŽÍ V AKCI

KONTAKTY

KYLIE SPORT STUDIO - KYLIE WATER SPORT PRODUCTS
17. listopadu 216
530 02 PARDUBICE
tel: 466 530 085
fax: 466 530 085
napište nám
mobil: 602 212 756
IČ: 76200311

NEJPRODÁVANĚJŠÍ


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas Společnosti Jana Karásková, se sídlem 17. Listopadu 216, 530 02 Pardubice, IČ 76200311, zapsaná v živnostenském rejstříku (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů