Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

NOVINKY

arr3ZIMNÍ BUNDY ZA AKČNÍ CENY OBJEDNÁVEJTE ZDE https://www.kyliesport.cz/Bundy-c11_105_2.htm  ... arr3NUTREND - Vánoční dárky jsme vyřešili za VásDÁRKOVÉ BALENÍ PRO ZDRAVÍ A KRÁSU    523 Kč Široké spektrum rostlinných extraktů, vitamínů a... arr3PRODÁVÁME ZIMNÍ TERMO OBLEČENÍOblečte teple sebe i své blízké a v zimě nemusíte sedět za kamny. Na našem eshopu www.kyliesport.cz... arr3Běžte ven. Zima vám nebude.Pokud rádi trávíte čas venku, pak víte, že bez kvalitního oblečení to prostě není ono. Proto... arr3BOTY NOVĚ V PRODEJI !!Do našeho sortimentu jsme zařadili běžecké boty značky Asics a trekingové boty značky Jack Wolfskin.... arr3I v chladnějším počasí můžeme sportovat venku...Představujeme vám NOVINKY z Jitexu. Objednávejte pouze na e-mailové... arr3NOVINKA OD NUTRENDU!!ISO WHEY PROZERO je nejnovější produkt z řady proteinů s vysokým obsahem bílkovin, vyrobený metodou... arr3Víte, co byste měli vědět o... GLUKÓZE?Glukóza je nejběžnější a zřejmě i nejznámější forma jednoduchého sacharidu. Glukózu z běžného života... arr3Víte, jak vám pomohou... AMINOKYSELINY? Aminokyseliny jsou základním stavebním kamenem bílkovin, které mají v organizmu funkci především... arr3Co jíst před cvičením? 5 tipů na vyvážené jídloPoctivě a pravidelně cvičíte a výsledek není takový, jak byste si představovali? Mezi nejčastější... arr3Kreatin – vše, co o něm potřebujete vědětKreatin je jeden z nejpoužívanějších doplňků stravy ve sportu. Spousta lidí ho neprávem považuje za... arr3Co je HOMEOSTÁZA, a proč je pro sportovce důležitá?Homeostáza je pojem definující stálost vnitřního prostředí našeho organizmu a je důležitá pro růst... arr3Malé balíčky za levnější poštovné - NYNÍ NOVĚ - ZÁSILKOVNAVážení zákazníci,   nechcete platit zbytečně vysoké poštovné za balíček menších rozměrů? Nyní... arr3NOVINKA - PROTISKLUZOVÁ podložka do dračí loděNYNÍ NOVINKA - pro lepší komfort  protiskluzová podložka jen za... arr3!! PODSEDÁKY OPĚT SKLADEM !!

KONTAKTY

KYLIE SPORT STUDIO - KYLIE WATER SPORT PRODUCTS
17. listopadu 216
530 02 PARDUBICE
tel: 466 530 085
fax: 466 530 085
napište nám
mobil: 602 212 756
IČ: 76200311

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 334 Kč
skladem
naše cena 359 Kč
skladem
naše cena 37 Kč
skladem

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas Společnosti Jana Karásková, se sídlem 17. Listopadu 216, 530 02 Pardubice, IČ 76200311, zapsaná v živnostenském rejstříku, aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů