Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

NOVINKY

arr3COFFE COLECTION - nová technologie materiálůNOVÁ COFFE COLECTION   Vážení zákazníci,        to tu ještě nebylo !! ☕ Cocarber® špičkové... arr3AKČNÍ BALÍČKY OD PENCA - TYP NA VÁNOCE  ... arr3OZNÁMENÍ - DRAČÍ OBALYVážení a milý zákazníci, dovolujeme si Vás upozornit, že šití na míru Vašich dračích obalů je před... arr3JITEX - Shazování "zimních" kil v našich výrobcích bude radost!arr3ENERVIT nákup? Nad 3000,-Kč s dárečky !   Vybraný balíček vám pošleme zdarma, a to za každou objednávku v hodnotě 3 000 Kč bez DPH . Do... arr3NOVINKA - WAVE CAFFEINE MENTOL STRIPS od NUTRENDU je BOMBA! WAVE CAFFEINE MENTOL STRIPS je konečně na skladě!       Nyní můžete vyzkoušet tento... arr3PŘIPRAVENI NA SNÍH...? MY ANO! - JITEXarr3V prosinci jsme tu pro Vás i v sobotu :)  A na tu druhou adventní sobotu jsme pro Vás nachystali 10% slevu na výživu. platí pouze při... arr3AKCE RETROMIKINY ČSSR - 100. výročí ČRCelorozepínací retromikina snoubící design s příchutí prvomájových průvodů a moderní funkční... arr3V PROGRESSU PADAJÍ CENY !Vážení zákazníci, od dnešního dne u nás rapidně padají ceny od značky PROGRESS, neváhejte a...

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 1 190 Kč
skladem

KONTAKTY

KYLIE SPORT STUDIO - KYLIE WATER SPORT PRODUCTS
17. listopadu 216
530 02 PARDUBICE
tel: 466 530 085
fax: 466 530 085
napište nám
mobil: 602 212 756
IČ: 76200311

NEJPRODÁVANĚJŠÍ


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas Společnosti Jana Karásková, se sídlem 17. Listopadu 216, 530 02 Pardubice, IČ 76200311, zapsaná v živnostenském rejstříku, aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů